افزونه تراز ال ام اس

افزونه تراز LMS چیست ؟!

اهمیت استفاده از ماژول تراز ال ام اس چیست؟

با ماژول تراز ال ام اس و تراز مودل از تراز و رتبه خود در آزمون‌های آنلاین، آگاه خواهید شد!

آموزش و افزایش توانایی‌ تحصیلی دانشجویان و دانش‌آموزان، از جمله اهداف مهم آموزش الکترونیکی و آموزش مجازی است. ‌آموزشی که باید بر پایۀ سنجش و ارزیابی دانش‌آموزان شکل بگیرد. امروزه، بیشتر کلاس‌های آنلاین و غیر حضوری، از بهترین امکانات و قابلیت‌های جذاب، جهت برگزاری کلاس مجازی بهره می‌برند. با توجه به این نکته که، تمام محدودیت‌های حاکم بر کلاس‌های حضوری، در کلاس‌های غیر حضوری و آنلاین رفع شده است و تعداد فراگیران و کاربران بیشتری جذب این سبک از آموزش شده‌اند.

برگزاری کلاس‌های تحت وب و آنلاین، علاوه بر تجهیزات سخت افزاری متعدد، نیازمند استفاده از برخی نرم افزارهای کاربردی نیز می‌باشند. سامانه‌های مدیریت آموزش الکترونیکی که امکان مدیریت بهتر بر هر دوره تحصیلی را برای مسئولان برگزاری کلاس‌های آنلاین، به خوبی فراهم خواهند کرد. سیستم مدیریت یادگیریِ ماژول محور و پویای سیستم مدیریت یادگیری (LMS)، از میان انواع سامانه‌های مختلف، پر کاربردترین‌ها محسوب می‌شوند.

آنچه که باعث استقبال از این نرم افزارها در سیستم آموزش آنلاین شده است، نصب و پیاده‌سازی ماژول‌های کاربردی مختلف می‌باشد. ماژول‌ها یا افزونه‌هایی که امکانات و قابلیت‌های سامانۀ آموزشی را ارتقاء داده و دسترسی بیشتری به کاربران جهت مدیریت اطلاعات و منابع خواهد داد.

ماژول تراز ال ام اس، نوعی کارنامه برای محاسبۀ تراز و رتبه در یک آزمون چند گزینه‌ای می‌باشد. نحوۀ محاسبۀ تراز عمومی و رتبه‌دِهی تفکیکی (به روش کارنامه کنکوری) انجام می‌شود. بسیاری از دانش‌آموزان با وجود چنین ماژول مهمی، از رتبۀ خود در آزمون‌های مختلف مُطَلع خواهند شد و در نتیجه، جهت رفع نقاط ضعف خود، تلاش خواهند کرد.

نکتۀ حائز اهمیت این ماژول و ماژول تراز مودل، نحوۀ محاسبۀ تراز عمومی می‌باشد. چنین ترازبندی، قطعاً باعث خواهد شد تا دانش‌آموزان با نحوۀ ترازبندی کارنامۀ کنکور نیز بیشتر آشنا شوند.

چگونه می‌توان از ماژول تراز ال ام اس، استفاده کرد؟

همانطور که می‌دانید، برای هر نوع ماژول و افزونۀ مورد استفاده در سامانه‌های مدیریت آموزش الکترونیکی، مراحل متفاوت تعریف شده است. برای ماژول کاربردی تراز ال ام اس نیز مراحل متفاوتی لحاظ شده است که در این بخش، گام به گام، هر مرحله را توضیح خواهیم داد.

پس از آنکه ماژول را نصب نمودید، مطابق فایل نمونه، فایل اِکسِل را تکمیل کنید.

گام اول:

تراز:

تراز

در هر درس یا فعالیتی که می‌خواهید تراز را اضافه کنید، وارد آن می‌شوید و در قسمت اضافه کردن فعالیت،  تراز را انتخاب می‌کنید.

گام دوم:

در این مرحله، فایل اکسل را که حاوی مشخصات زیر است را آپلود می‌کنید.

ستون اول در پایین کلید، نام کاربری فردی که می‌خواهید به نتایج دسترسی داشته باشد را وارد می‌کنید.

ستون دوم در پایین کلید (ستون چپ)، نام کاربری دانش‌آموزان را ثبت کنید.

ستون سوم به بعد، در ابتدا شماره سوال و بعد نام درس، اگر درس اختصاصی است برای ستون بعد عدد (1) و اگر عمومی است عدد (0) را وارد می‌نمایید.

در قسمت کلید، کلید صحیح آن سوال را درج می‌کنید.

در ستون‌های بعدی نیز گزینه‌ای که کاربران انتخاب کرده‌اند را ثبت خواهید کرد.

در مرحلۀ بعد، فایل اکسل آماده شده را در فعالیت تراز ایجاد شده آپلود می‌نمایید.

گام سوم:

در گام آخر، می‌توانید با رفتن به قسمت مشاهده، کارنامۀ دانش‌آموزان من، نتیجه را مشاهده کنید.

تحلیل و بررسی کارنامه دانش‌آموزان و بررسی تراز عمومی و اختصاصی آنها، توسط معلمان و اساتید، باعث خواهد شد تا روند یادگیری آنها با دقت نظر بیشتری از سوی معلمین ادامه داشته باشد. نکتۀ مهمی که در کلاس‌های آنلاین و آموزش از راه دور، باید بیش از پیش به آن توجه کرد. ماژول تراز ال ام اس، روند آموزش و یادگیری را بهبود خواهند بخشید.

اگر قصد استفاده و راه‌اندازی ماژول خاص دیگری را دارید، بهتر است طرح خود را به گروه مهندسی ثمین ارائه دهید تا آنها در کمترین زمان، ماژول مورد نظر شما را طراحی و پیاده‌سازی کنند.

برچسب ها: بدون برچسب

افکارتان را باما در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد! تمامی موارد الزامی با * نشانه گزاری شده اند.