ماژول حضور و غیاب مودل چه ویژگی مهمی دارد؟
ماژول حضور و غیاب مودل و حضور و غیاب ال ام اس، حضور و غیاب دانشآموزان را بهتر مدیریت خواهند کرد!
امروزه، برگزاری کلاسهای آنلاین و آموزش از راه دور، نسبت به گذشته، نسبت به گذشته، رونق بیشتری داشته است. ضمن آنکه، دانشجویان و دانشآموزان زیادی نیز از برگزاری چنین کلاسهایی استقبال کردهاند. دلیل اصلی و مهم استقبال از کلاسهای آنلاین و مجازی، دسترسی آسان و سریع به کلاسهای مختلف، بدون محدودیت زمان و مکان است. به دنبال تشکیل کلاسهای آنلاین و مجازی، استفاده از سامانههای سیستم مدیریت آموزشی و افزونهها یا ماژولهای کاربردی نیز رواج پیدا کرده است. بسیاری از شرکتهای مهندسی مانند گروه مهندسی ثمین، اقدام به طراحی و تولید ماژولهای تکمیلی کردهاند که با وجود آنها، مدیریت آموزش الکترونیکی به بهترین نحو، همراه با مجهزترین امکانات برای موسسات آموزشی، علمی و دانشگاهها فراهم شده است.

سامانه آموزش مجازی ال ام اس (LMS)، سیستم مدیریت آموزش الکترونیکی است که جهت برگزاری دورههای مختلف آموزش الکترونیکی کاربرد دارد. به طور کلی، این سامانه به مدیران و مسئولان برگزاری کلاسهای آنلاین، اجازه میدهد دورههای آموزشی را مدیریت کرده و با فراگیران نیز در ارتباط باشند.

در کنار این سامانه، نرم افزار مودل نیز یک سیستم مدیریت یادگیری محسوب میشود که برای راهاندازی کلاسهای آنلاین و مجازی کاربرد دارد. پشتیبانی از هر نوع برنامه آموزشی، برای مقاطع مختلف تحصیلی مانند دبیرستانها، آموزش مهارت شغلی، مدارس توسط این نرم افزار امکانپذیر است. همانند سایر سامانههای آموزشی، نرم افزار مودل نیز دارای ماژولهای کاربردی و تکمیلی است. ماژول حضور و غیاب مودل از جمله ماژولهایی است که جهت گزارشگیری از حضور و غیاب دانشآموزان هر مقطع، به تفکیک هر درس، مورد استفاده قرار میگیرد.
نحوۀ تهیۀ گزارش حضور و غیاب توسط ماژول حضور و غیاب مودل
به طور کلی، ماژولها یا افزونههای مودل (Moodle)، ارتقاء دهندههای نرم افزار مودل محسوب میشوند. با نصب ماژولهای مختلف، ویژگیهای متعددی چون طرح انواع سوالات، برگزاری آزمونهای آنلاین، تهیۀ گزارشهای مختلف، به سامانه آموزش از راه دور اضافه خواهند شد. در میان افزونههای مختلف، ماژول حضور و غیاب مودل، یکی از پرکاربردترین ماژولهای مودل محسوب میشود.
در این بخش از مقاله، نحوۀ تهیه گزارش توسط این ماژول را بررسی خواهیم کرد.
گام اول:
بعد از نصب ماژول حضور و غیاب، به قسمت گزارش حضور و غیاب بروید تا صفحه زیر ظاهر شود.

سپس هر قسمت را طبق توضیحات زیر، تکمیل نمایید تا گزارشگیری به شکل کامل انجام شود.
پایه تحصیلی: در این قسمت، لیست کلی از پایههای مختلف تعریف شده در نرم افزار مودل، در دسترس میباشند. پایه مورد نظر را جهت تهیۀ گزارش انتخاب کنید.
دوره ها: لیست درسها بر اساس پایه تحصیلی انتخاب شده، نمایش داده میشود.
کاربران: لیست دانشآموزان ثبت نام شده در پایه تحصیلی مورد نظر در این قسمت قابل مشاهده است.
از تاریخ تا تاریخ: بازۀ زمانی مورد نظر جهت گزارشگیری را در این قسمت انتخاب میکنیم.
در گام آخر
با کلیک روی ارسال، گزارشگیری حضور و غیاب دانشآموزان، توسط ماژول انجام میشود. در لیست گزارش تهیه شده، به تفکیک هر درس انتخاب شده، یک لیست تهیه میشود که به ازای هر روز، تعداد مراجعه دانشآموزان به آن آدرس را نشان میدهد. چنین ویژگی در سامانۀ آموزش الکترونیکی، باعث شده تا مدیران از میزان مشارکت دانشآموزان و دانشجویان در هر مقطع تحصیلی، اطلاعات دقیق داشته باشند و بر اساس اطلاعات کسب شده، سعی در بهتر نمودن روند آموزش کنند.
چنانچه، علاوه بر ماژول ذکر شده، نیاز به استفاده از ماژول تکمیلی دیگری را دارید، میتوانید با مراجعه به سایت گروه مهندسی ثمین، ماژول مورد نظر خود را جهت مدیریت بهتر سامانۀ آموزش الکترونیکی، سفارش دهید. گروه مهندسی ثمین، ضمن طراحی و تولید ماژولهای مختلف، کلاسهای آنلاین و غیر حضوری مجهزی برای مشتریان فراهم خواهد کرد.

افکارتان را باما در میان بگذارید